life coach - counselor - niet gelukkig - burnoutIk ben Chantal van der Kooi, ik ben geboren en getogen in Sneek. Optimistisch en positief ingesteld, sta ik in het leven! Ik kijk vooral naar de mogelijkheden en niet naar de onmogelijkheden. Verder ben ik sportief en energiek.

Mijn levensinstelling biedt mij een goed fundament om, daar waar nodig gestructureerd, enthousiast en creatief, vooral mogelijkheden te verkennen! Van nature en opgeleid als life coach en counselor ben ik een goed luisterend oor gebleken voor andere mensen. Daarbij stel ik mij meelevend, maar zeker ook onafhankelijk op!

Let it flow

Op 1 juli 2020 heb ik mijn eigen counselingsbedrijf Let it Flow opgestart. Ik zag en zie nog steeds dat veel mensen het moeilijk hebben met zichzelf en zichzelf ‘kwijt’ zijn. Als ik met deze mensen in gesprek ga zie ik al meteen wat ze nodig hebben en reik ik dat aan. Ik laat ze zien wie ze echt zijn en hoe ze zichzelf al die jaren verstopt hebben. Ze worden zich (weer) bewust van zichzelf, hun gedachten, emoties, gevoel en gedrag waardoor ik ze verder kan helpen.

Eigen ervaring

Voor mij heel herkenbaar om mezelf ‘kwijt’ te zijn. Ik weet hoe het is om ongelukkig te zijn en chronische stress te ervaren. Ik maakte keuzes die niet bij mij pasten waardoor ik uiteindelijk in een burn out terecht kwam. Destijds werkte ik bij Defensie, bij de Koninklijke Marechaussee. Ik ging te snel weer aan het werk en ik bleef in de cirkel zitten waar ik altijd in heb gezeten waardoor ik een heftige terugval kreeg.

Dit was het moment waarop ik me bewust werd dat ik zo niet verder kon gaan. Ik was leeg en ik wist niet meer wie ik echt was en wat ik wilde. Door goede coaching en begeleiding heb ik ervaren hoe het is om een transformatie door te maken om mezelf opnieuw te leren kennen en mezelf te zijn. Hierdoor kan ik mensen nog beter begeleiden.

Opleiding 

Mijn basisopleiding als life coach heb ik gevolgd bij het opleidingscentrum CorCaroli.Life in Twijzelerheide. Ik heb daar ervaring opgedaan in onder andere het één op één begeleiden van mensen, groepstrainingen en in het geven van lezingen. Daarnaast heb ik een trainingstraject gevolgd bij een counselor en kwam ik erachter dat counseling als een warme deken om mij heen valt. Dat ben ik, dat past bij mij en hier ga ik mijn werk van maken.

Wil je meer over mij of mijn diensten weten? Neem dan gerust contact met mij op.

06 24 10 41 21
info@letitflow.nu

Contact Formulier

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring

Deel deze pagina